Getuigenoproep diefstal met geweld Bullewijkpad

Op woensdag 8 april 2020 wordt rond 09.00 uur een 31-jarige man beroofd van zijn personenwagen. Het slachtoffer stapt die ochtend op het Bullewijkpad uit zijn blauwe Volkswagen Polo om een hek te openen, dat is voorzien van een slot. Op dat moment stapt een nog onbekende man snel achter het stuur. Het slachtoffer laat dit niet zomaar gebeuren en er ontstaat een worsteling. Hierbij raakt het slachtoffer lichtgewond aan zijn hoofd en valt op de grond.

De verdachte, een jonge, donkergetinte man in donkere kleding, ziet hierbij zijn kans en rijdt via het fietspad onder het viaduct van de Gooiseweg door, in de richting van de straat Kelbergen. De verdachte rijdt hierbij vermoedelijk een stuk over het gras, wat mogelijk voorbijgangers of bewoners misschien is opgevallen.

Lekke band
Rond 15.15 uur diezelfde dag treffen twee politieagenten op de Bergwijkdreef in Diemen de gestolen Volkswagen Polo aan. Het voertuig heeft aan de rechterkant een lekke band. Het voertuig is veilig gesteld voor sporenonderzoek en wordt door de forensische recherche onderzocht.

Getuigenoproep
Het rechercheteam is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over deze diefstal of over de verdachte. Wellicht hebben mensen gezien hoe het voertuig vanaf het Bullewijkpad werd gestolen, of hoe deze diezelfde dag terecht is gekomen op de Bergwijkdreef in Diemen, ongeveer 5 kilometer verderop. We spreken ook graag met mensen die dit voertuig in de omgeving van Amsterdam Zuidoost tussen 09.00 en 15.15 uur hebben zien rijden. Alle informatie kunt u telefonisch doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook kunt u het onderstaande tipformulier invullen. Hier kunt u ook eventuele camerabeelden of dashcambeelden uploaden. Beelden zijn van grote waarde en kunnen het onderzoek snel verder helpen.

Deel dit bericht op social media
Posted in 112

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK