Fietsen voor KiKa

Voor de tweede keer doet Joost Knotnerus uit Amsterdam zuidoost mee aan de Giro di KiKa. Een zesdaags fietsavontuur in de Italiaanse Dolomieten.

Doel van Joost: €10.000,00 doneren aan de Stichting Kinderen Kankervrij.

Naast de training en voorbereiding die nodig is voor zo’n zesdaags avontuur met totaal 650 km fietsen en daarin 15000 meter omhoog, wordt ook die €10.000,00 niet vanzelf behaald. Joost heeft daarvoor al de nodige activiteiten georganiseerd en heeft regelmatig met de collectebus op een tafeltje gefietst naast de supermarkt of op de markt.

21 en 22 augustus organiseert Joost Knotnerus nog twee fietsritten voor liefhebbers uit Amsterdam zuidoost en omgeving.

Op 21 augustus is dat een tocht van 80 km. Een flinke uitdaging voor fietsers die redelijk getraind zijn.
Op 22 augustus is dat een tocht van 160 km voor de verder gevorderde wielrenner.

Inschrijven voor beide tochten kan via de sponsorpagina van Joost: https://www.girodikika.nl/joost-knotnerus-giro-di-kika-2021. Met 50 Euro sponsorgeld mag je meedoen aan één van beide ritten. Met een bijdrage van 75 Euro mag je meedoen aan beide ritten. Het karakter van de ritten is recreatief en toch uitdagend. Samen uit samen thuis, tijd voor rust en bijtanken maar ook inspannen en volhouden.

 

De teller van Joost staat nu op bijna €9.000. Help je mee om die €10.000 Euro aan KiKa te doneren? Ga naar de sponsorpagina en schrijf je in of doneer een bedrag dat je kunt missen. Het is een klein gebaar waarmee je helpt om een belangrijk doel te halen.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK