De vrolijkste parade van Amsterdam in Zuidoost staat weer voor de deur!

De fysieke SouthEast Parade 2021 is gepland op donderdag 8 juli en reeds in juni start de on-line Challange.

Een nieuw jaar waarin we nog steeds te maken hebben met Corona uitdagingen, is er een nieuwe kans om mee te doen aan de presentatie mars (fysiek en on-line) die SouthEast Parade heet.

Verschillende bedrijven, verenigingen, maatschappelijke groepen, gezinnen, individuen hebben zich reeds aangemeld. Ze doen mee om activiteit, talent, product, dienst of organisatie voor het voetlicht te brengen en op de kaart te zetten. Allemaal deelnemers die beseffen dat de SouthEast Parade het podium is om hun zichtbaarheid te vergroten. Een uniek evenement die veel mogelijkheden daartoe biedt. Allemaal Amsterdammers die zich in georganiseerd verband in Amsterdam Zuidoost laten zien tijdens deze wandelmars. Dit allemaal ook op straat en ook live op TV.

De SouthEast Parade legt dus bloot wat er allemaal aan activiteiten en energie in de stad is. Trotse bewoners, bedrijven, scholen, stichtingen, verenigingen, zelforganisaties, instellingen en ondernemers uit Amsterdam presenteren zich als de DNA van het inclusieve Amsterdam. Zij laten zien waarmee zij het verschil maken.

Kortom: Meedoen is zichtbaarheid vergroten via een vrolijk live event, met bruisende initiatieven en inspirerende mensen. Een straatparade en een on-line event waarmee er ook prijzen te winnen in de verschillende categorieën.

De SouthEast Parade is de oogst van de viering van 50 jaar Bijlmer en vindt dit jaar al weer voor de vierde keer plaats. On-line en ook met een fysieke straatparade op 8 juli 2021. Inschrijving voor deelname is gestart. Ga naar de website www.southeastparade.nl om er alles over te weten te komen.

Roy Ristie, drijvende kracht achter SouthEast Parade

 

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK