Container ondernemers gezocht voor K-buurt, Amsterdam Zuidoost

Ondernemers uit Kbuurt of Amsterdam Zuidoost die interesse hebben in een tijdelijke container onderneming in Kbuurt (Kraaiennest) worden uitgenodigd zich te melden. Deze vrijdag 6 november is een eerste mogelijkheid voor een kennismaking voor wie vanuit een container een tijdelijk bedrijfje wil beginnen in Kraaiennest.

De K-buurt is bezig aan een transformatie. Van slaapwijk naar woon, werk en leefwijk. Totdat er gebouwd gaat worden, wordt er gelegenheid gecreëerd om op een leegstaande kavel buurtgerichte winkeltjes, bedrijfjes, daghoreca te beginnen vanuit tijdelijke containers die door de ondernemers zelf geregeld moeten worden. Met kansen voor grassroots ondernemers uit de buurt.

Pitchen
Hart voor de Kbuurt & de gemeente Amsterdam zoeken serieuze ondernemers. Vrijdag 6 november is de eerste mogelijkheid waarin ondernemers tussen 13:00 en 15:00 hun ideeën kunnen pitchen. Aanmelden kan via HartVoorDeKbuurt@gmail.com of J.Pollaert@amsterdam.nl

Meer weten
Wie meer wil weten kan binnenlopen bij Dhr Azam Nabibaks van Hart voor de Kbuurt in Wasserette Rahiema, Klieverink 68 of ambtelijk ondersteuner Dhr Jules Pollaert (email J.Pollaert@amsterdam.nl of bellen 0648.410.444)

Het Kmiddencocreatie traject is een samenwerking van Gemeente Amsterdam met buurtcollectief Hart voor de Kbuurt voor een plein, 6 kavels en de toekomst van een buurt
meer daarover op www.1104enzo.nl/kmiddencocreatie , facebook / kmiddencocreatie en #kmiddencocreatie op social media.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK