Aanhouding na steekincident Alexander Dumaslaan

ZUIDOOST -Bij een steekpartij in Zuidoost is zondagavond een gewonde gevallen. Het incident vond even na elf uur plaats aan de Alexander Dumaslaan. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden opgeroepen om hulp te bieden.

Het slachtoffer bleek gelukkig licht gewond te zijn geraakt. Ze is door ambulancepersoneel aan haar verwondingen behandeld. Agenten in kogelwerende vesten deden onderzoek.

Niet veel later kon even verderop, aan de Agatha Christiesignel een verdachte worden aangehouden. Agenten hielden de man met een stroomwapen onder schot met een politiehond ernaast voor het geval de verdachte wilde vluchten of geweld wilde gebruiken. Nadat de man geboeid op de grond lag is hij nog door ambulancepersoneel nagekeken.

Hij kreeg een speciale zak om zijn handen om sporen niet verloren te laten gaan. Een groot gedeelte van de straat is vervolgens met lint afgezet. Vermoedelijk omdat het wapen nog zoek was. De man is vervolgens met een politiewagen meegenomen. De politie is een uitgebreid sporenonderzoek gestart.

Foto: Inter Visual Studio / Michel van Bergen
Deel dit bericht op social media
Posted in 112
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK