Life Skills opent deuren voor de toekomst van jongeren in Amsterdam Zuidoost

Life Skills, het vooraanstaande educatiecentrum in Amsterdam Zuidoost, kondigt met trots aan dat het zijn deuren openzet voor de nieuwe lichting brugklassers die het beste uit zichzelf willen halen. Met een bewezen aanpak die zich richt op studieondersteuning en persoonlijke ontwikkeling, begeleidt Life Skills jongeren naar een succesvolle toekomst.

 Een nieuwe start

De overgang van basisschool naar middelbare school is een cruciale fase in het leven van een kind. Life Skills staat klaar om deze jonge leerlingen te helpen met een programma dat structuur, planningsvaardigheden en zelfvertrouwen biedt. Door middel van huiswerkbegeleiding, masterclasses en diverse buitenschoolse activiteiten, helpt Life Skills leerlingen om hun horizon te verbreden en hun volledige potentieel te bereiken.

Voor Iedereen

Life Skills is er speciaal voor jongeren die de ambitie hebben om te excelleren, maar daar niet altijd de middelen voor hebben. Dankzij financiële steun van de overheid, fondsen en het bedrijfsleven, is het mogelijk om naschoolse ondersteuning aan te bieden tegen een ouderbijdrage van €350,- per jaar. Voor gezinnen met een stadspas zijn er mogelijkheden om deze bijdrage te vergoeden.

In een inspirerende omgeving

Het educatiecentrum van Life Skills, gelegen op slechts drie minuten lopen van station Bijlmer ArenA, biedt een rustige en inspirerende leeromgeving. Het centrum is ontworpen om leerlingen te motiveren en hen te helpen om optimaal te presteren.

Ontdek het zelf tijdens de open dagen

Life Skills nodigt iedereen uit om de open dagen bij te wonen op vrijdag 5 juli van 18:00 – 20:00 uur of zaterdag 6 juli van 13:00 – 17:00 uur. Bezoekers kunnen meer informatie krijgen of een rondleiding volgen en zo de mogelijkheden van Life Skills zelf ervaren. Kijk voor meer informatie over Life Skills en de aangeboden programma’s op www.lifeskills.nl of neem contact op via info@lifeskills.nl.

Over Life Skills

Life Skills is een gerenommeerd educatiecentrum dat zich sinds 2015 inzet voor de ontwikkeling van jongeren in Amsterdam Zuidoost. Met een focus op studiebegeleiding en levensvaardigheden, streeft Life Skills ernaar om jongeren te begeleiden naar succesvol burgerschap en een passende studieloopbaan.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK